nlc.hu
Sztárok

Nem javul Marics Peti állapota

Nem javul Marics Peti állapota: ha tovább romlik a helyzet, műteni kell

A hangszálai nincsenek jó állapotban a folyamatos igénybevétel miatt.

Mondhatni, szárnyal Marics Peti karrierje: elképesztően sok rajongója van, mindig telt ház előtt lépnek színpadra a ValMar zenekarral, nagy sikert aratott a Sztárban sztárban, nemrég pedig az Ázsia Expresszben is szerepelt. A sok munka és elfoglaltság azonban nincs jó hatással az egészségre – erről írt a közösségi oldalán.

Marics Peti

Fotó: Instagram / IstenEst

„Az utóbbi időben tőlünk nem megszokott módon volt több bulilemondásunk is, pedig tudjátok, hogy ez az utolsó megoldás, amit választunk legnehezebb szituációkban is. Nekem mar a Sztárban sztár műsor előtt is 2 hónap pihenőt javasolt az orvos, miután látta, milyen állapotban vannak a hangszálaim a folyamatos igénybevételtől és erőltetéstől, de utána se pihenő következett. Most jutottam el odáig, hogy újra meg tudtam nézetni, hogy áll és sajnos nem javult a helyzet, sőt mindkét hangszálamon csomó alakult ki, ami azért nem gyerekjáték, ha romlik a jelenlegi helyzet, akar műteni is kellhet, de egyelőre a legjobb megoldás, amit az orvos ajánlott, a szigorú pihentetés. Így muszáj lesz kényszerpihenőre mennünk. Jövő héten még három sajtóeseményen találkozhattok velünk és utána remélhetőleg július 13-tól a színpadokon is. Reméljük, ez a közel négy hét sokat fog segíteni és minél hamarabb visszatérhetünk hozzátok teljes erőbedobással folytatni” – írja Instagramon Marics Peti.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top