nlc.hu
Sztárok

Csepregi Éva a szakításról

Ezért szakított legutóbbi párjával Csepregi Éva

Az énekesnő egyedül van, mégsem magányos.

Ötven éve ismert a zenei szakmában Csepregi Éva neve, aki annak idején a Kócbabákban kezdte a pályafutását. A mai napig imád színpadon állni és egy percre sem áll le – ennek kapcsán adott interjút a hot! magazinnak, ahol többek között arról is beszélt, hogy miért szakított 15 év után előző párjával. 

Csepregi Éva

Fotó: Schumy Csaba / Central Médiacsoport / Central

„Tizenöt év után elváltunk a párommal, eladtam a tahitótfalui házat. Fantasztikus időzítés volt: ha ott maradok egyedül abban a nagy házban, sok bajom lett volna a járványidőszakban, mert hatalmas volt a rezsije! Beköltöztem egy kertkapcsolatos kisebb lakásba Szentendrén. Egy ideig a fiamék is a szomszédban laktak. A karantén idején sokat főztem-sütöttem rájuk, ők pedig vásároltak – jó időszak volt. Azóta ők albérletbe költöztek Budapestre, én pedig jobban egyedül maradtam. Lett egy kiskutyám, ő a társaságom. (…) Tudtam, hogy sok mindenben különbözünk, de azt hittem, tudunk idomulni egymáshoz. Ahogy nőtt a fiam, nőttek a konfliktushelyzetek. A másik ok pedig az, hogy ő nem tudta átvenni a tempót, ami a művészethez kapcsolódó életformával jár. Ebben a kapcsolatban megalkuvó voltam, és ez sem jött be” – részletezte az interjúban Csepregi Éva, aki saját bevallása szerint nem magányos, jó emberek veszik körül.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top