nlc.hu
Sztárok

Szabó András Csuti elvesztette egy rokonát

Gyászol Szabó András Csuti: „Ma rohadtul fáj és fájni is fog”

Másfél éven belül a harmadik haláleset a családban.

Szabó András Csuti ismét gyászol, nehéz időszak áll az influenszer mögött. Egy évvel ezelőtt a testvérétől kellett végső búcsút vennie, év elején, közvetlen azután, hogy szétmentek Kulcsár Edinával, a nagymamája hunyt el, és most ismét egy szívszorító bejegyzést tett közzé. 

Szabó András Csuti

Szabó András Csuti (Fotó: Instagram)

„Jelen és múlt! Ma és tegnap! Túl sok és túl gyors! Rohanunk, szaladunk, amíg pofán nem vág az élet! Aztán talpra állsz, mert talpra kell! Mert a tegnap a múlt, még ha ma rohadtul fáj is és fájni is fog, de jön a holnap és ha van akiért tehetsz, tedd meg, mert a holnap legfontosabb tanulsága, hogy milyen volt a tegnap! A szülővé válás a személyiségfejlődésem szempontjából eddigi legfontosabb tanulsága, hogy folyamatosan látom, mit rontottam el unokaként, testvérként!” – írta Csuti a bejegyzésében, ahova záporoznak a részvétet nyilvánító kommentek. A Blikk kiszúrta, hogy Csuti exfelesége, Edina édesanyja is kommentelt a bejegyzés alá, amiből arra lehet következtetni, hogy a celeb most a másik nagymamáját veszíthette el. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top