nlc.hu
Sztárok

Oláh Gergő házassági nehézségei

„Nagyon sokat veszekedtünk, voltak mélységek” – házassági válságáról vallott Oláh Gergő

Őszintén vallott a nehézségekről az énekes.

Noha legutóbb arról írtunk, hogy Oláh Gergő hetente egyszer randizni viszi a feleségét, és öt gyerek mellett is szakítanak erre időt, a Palikék világa legújabb videójából kiderül, az énekes és felesége a válás szélére kerültek.

A 2012-es X-Faktor győztese, Oláh Gergő volt a Három igazság című sorozat legutóbbi vendége. Az énekes megdöbbentő és szívbemarkoló történeten keresztül mesélte el, hogy fiatalon milyen atrocitások érték roma származása miatt. Többek között ezért is vált számára küldetéssé, hogy az emberek másként tekintsenek a cigányságra.

Gergő családi életéről is őszintén beszélt:

„Nagyon sok mélysége volt a házasságunknak, nagyon hamar! Jó példát kell mutatnunk sok olyan fiatal házasnak, akik most házasodnak majd össze. Látniuk kell, hogy működik ez, annak ellenére, hogy nem tökéletes, nagyon sokat veszekedtünk, voltak mélységek.

Mondhatjuk, hogy a válás szélén is voltunk, de mindig megharcoltuk.

Én nem azért húztam a feleségem kezére gyűrűt, hogy azt majd ő egyszer eldobja. Hanem azért húztam gyűrűt a feleségem ujjára, mert hűséget fogadtam neki” – mondta el a műsorban az énekes.

Oláh Gergő

Voltak nehézségek Oláh Gergő házasságában is (Képernyőkép: Youtube)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top