nlc.hu
Sztárok

Szabados Ági a Reddit kommentelőkről

Szabados Ági egy könyvet ajánl mindenkinek, aki a Redditen irigykedik az ismert emberek életére

Szerinte az irigység rombolja az embereket.

Tegnap, tehát szerda este jelent meg az IstenEst legújabb adása, amelyben Halastyák Fanni, azaz Nemazalány, Szabados Ági és Kármán Odett voltak Istenes Bence vendégei. Az első téma a Reddit nevű közösségi oldal volt, ahol van egy olyan fórum, amelyen név nélkül írhatnak bejegyzéseket és kommenteket a felhasználók magyar sztárokról.

A három lány még nem találkozott a saját nevével az oldalon, ám a műsorvezetőről voltak már pletykák. Nemazalány azt mondja, már rég nem foglalkozik a kommentekkel, Kármán Odett azonban a mai napig elolvassa őket, de tudja, hogy ez káros. Szabados Ági szerint sok az irigy ember és szokásához hűen egy könyvet ajánlott azoknak, akik mások élete után vágyakoznak.

Szabados Ági

Fotó: IstenEst

„Az átlagember próbálja az idilli életeket lerángatni, hogy nem is annyira jó, neki is büdös a lába, ő is megcsalja a nem tudom kit. Almási Kittinek van egy könyve, az irigységről szól. Olvassátok el, nagyon vékony, az is nézze meg, aki nem szeret olvasni. Sokat fordítana az emberek fejében, ha átgondolnák ezt a témát. A saját életüket nehezítik meg az irigységgel. Hazudik, aki azt mondja, hogy nem irigy. Én is, ha azon kapom magam, próbálom átfordítani, mert iszonyatosan rombolja az embert” – fejtette ki a véleményét az RTL Klub híradósa.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top