nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik megbánta, hogy tévézni és rádiózni kezdett

Havas Henrik: „Életem legnagyobb tévedése volt, hogy tévézni és rádiózni kezdtem”

Utólag úgy gondolja Havas Henrik, hogy a tévézés és a rádiózás helyett mással kellett volna foglalkoznia, „ilyen szempontból jól elcsesztem az életemet”.
Havas Henrik

Szombaton ünnepli 73. születésnapját Havas Henrik, a jeles nap alkalmából pedig a Blikk kereste meg a műsorvezetőt.

Havas elmondta, hogy 60 éves kora óta nem tulajdonít nagy jelentőséget annak, ha egy évvel idősebb lesz, de unokái születésnapját azért meg szokták ünnepelni.

A tévésnek az N1TV-nél volt műsora, ahol most leépítések zajlottak. Neki nem mondtak fel, csak nyári szünetre küldték, de elárulta, hogy nem bánná, ha nem folytatódna a másora.

A főszerkesztő azt mondta nekem, hogy nyári szünetre megyünk, és nem tudja, hogy lesz-e folytatás. Engem nem zavar, ha nem lesz, mert életem legnagyobb tévedése volt, hogy tévézni és rádiózni kezdtem. Ez hatalmas hiba volt. Írni kellett volna, mármint szépirodalmat, szóval ilyen szempontból jól elcsesztem az életemet

– mondta a tőle megszokott stílusban Havas Henrik, akinek eredeti foglalkozása nagyon távol áll a média világától. 

Arról is beszélt, hogy akár hollywoodi karriert is befuthatott volna:

Anno filmesek kértek tőlem forgatókönyveket, színházak kértek fel, hogy írjak darabokat, de nem tettem meg. Genetikailag lusta vagyok, meg volt bőven más dolgom, de abban biztos vagyok, ha lett volna menedzserem, már Hollywoodban lennék a filmiparban, de ez már elúszott.

(Kiemelt kép: Smagpictures)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top