nlc.hu
Sztárok

Dancing with the Stars: cserék lesznek a zsűriben

Változások a Dancing with the Stars zsűrijében – lehet, hogy Shane Tusup is táncolni fog a műsorban

Egyszerre keresik a versenyzőket és az új zsűritagot.

Megújul a Dancing with the Stars zsűrije, a jövő héten válogatást tart a produkció – tudta meg a Blikk. A bulvárlap információi szerint a produkció készítői valakivel nem elégedettek az Ördög Nóra, Molnár Andrea, Kováts Gergely Csanád és Bereczki Zoltán alkotta négyesből.

Dancing with the Stars

Már nem ez a zsűri lesz a Dancing with the Stars 3.- ban – Fotó: press.tv2.hu TV2 / / Central Médiacsoport / Central

A producerek zsűricastingot hirdettek a jövő hétre, amelyre több tucatnyi táncos szakmabelit és hírességet hívtak be. A készítők ugyanis szeretnének egy sokkal markánsabb, sokkal erősebb zsűrit, amely legalább annyira meghatározó egyéniségekből áll, mint a Sztárban Sztár leszek! zsűrije – értesült a Blikk. Ám mivel itt a tánctudást is értékelni kell, nem csak a show-t, nem elég egy, a szórakoztatóiparban jártas celeb. 

Miközben nagy erőkkel keresik az esetleges új zsűritagot, javában folyik a versenyzők leigazolása is. A bulvárlap megtudta, többek között a Schobert Norbert–Rubint Réka házaspárt és Shane Tusupot is megkeresték.

Olvass a Dancing with the Stars 2. évadáról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top