nlc.hu
Sztárok

Tihany Viktor távozik az M4 Sporttól

Távozik az M4 Sport népszerű riportere, Tihany Viktor

Más irányt vesz a karrierje.

Az M4 Sport indulásától kezdve ott dolgozott riporterként Tihany Viktor, aki közösségi oldalán jelentette be távozását. A népszerű riporter új feladatokat fog ellátni, de a sportot nem hagyja el.

Tihany Viktor

Tihany Viktor (Fotó: Facebook)

Televíziós újságíróként mindig igyekeztem a magyar sportért dolgozni, mostantól viszont közvetlenül a Sportirányításban tehetek mindezért. Óriási megtiszteltetés, hogy Dr. Schmidt Ádám Sportért Felelős Államtitkár Úr felkért, hogy kommunikációs igazgatóként segítsem őt ebben a szolgálatban. Államtitkár Úr és Schmidt Gábor Helyettes Államtitkár Úr személye garancia arra, hogy szakmailag és emberileg is kiváló kezekbe került a magyar sport, én pedig örömmel mondtam igent a meghívásra. Ezzel együtt rengeteg érzés kavarog bennem, hiszen indulása óta voltam tagja az M4 Sportnak, ahol 7 nagyon szép évet töltöttem. Mindenkinek köszönöm, aki segített ezen az úton. A tévés képernyőnek (ez is csak most tudatosul bennem, amikor leírom) 17 év után intek búcsút. Minden csatorna különleges állomása volt az életemnek: a Telin TV, a VTV Szeged, a DIGI Sport” – írta Facebook-oldalán Viktor. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top