nlc.hu
Sztárok

Borbély Alexandra a várandósságáról

Borbély Alexandra először beszélt a várandósságáról, mióta kiderült, hogy ikreket várnak Nagy Ervinnel

Decemberre van kiírva, de azt mondják, az ikrek mindig egy kicsit előbb jönnek.

Nagy Ervin és Borbély Alexandra egy közös fotóval tudatták a nagyvilággal: ikreket várnak. Akkor még nem beszéltek az elmúlt hónapokról, most azonban – Szandra által – betekintést engedtek a magánéletük egy kis részébe – az RTL Klub Reggeli vendége volt a színésznő.

Borbély Alexandra és Nagy Ervin

Fotó: RTL Magyarország

A kép alapján – amit korábban posztoltak – már lehetett tudni, hogy két kislányuk lesz. Alexandra elárulta, egy mostanában nagyon divatos úgynevezett gender partit tartottak, ahol kipukkasztottak két lufit, így derült ki, hogy milyen neműek a babák – mint kiderült, ezt Nagy Ervin lánya, Lola találta ki.

Én azt mondtam az elejétől, ha a Jóisten téged meg akar tréfálni, Ervin, akkor lányaid lesznek, még kettő

– mondta a színésznő. „Pálmai Annának odaadtam a borítékot, amiben benne volt, hogy milyen neműek, ő szervezte a partit, ő vette a lufit, csak ő tudta” – emlékezett vissza Szandra, aki nagyon örült, ám azt mondja, biztos volt benne, hogy lányai lesznek. A színésznő már nem tervezget, befejezi a most forgó filmjeit, elmegy a családjával Amalfira és pár esküvőre, aztán pihen decemberig, hiszen akkor születnek meg a kicsik. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top