nlc.hu
Sztárok

Összeházasodott párjával Varga Viktória

Összeházasodott olasz sztárfocista párjával a magyar modell, Varga Viktória

Minden olyan volt a nagy napon, ahogy eltervezték.

Varga Viktória és a korábbi olasz válogatott focista, Graziano Pellé lassan tíz éve alkotnak egy párt, a kapcsolatuk azonban csak tavaly lépett szintet: a sportoló eljegyezte a modellt egy csodálatos helyszínen. A hétvégén pedig össze is kötötték az életüket egy mesébe illő helyszínen. A lagzit Puglia régióban, Ostuniban tartották: a család mellett rengeteg barátjuk részt vett az esküvőn.

Graziano Pellé Varga Viki

Fotó: Instagram

Viki az Instagram-sztorijában mesélt egy kicsit a nagy napról. „Pár nappal az esküvő előtt megérkezett a családom Magyarországról, vacsoráztunk egyet, minden tökéletes volt. Egy nappal a lagzi előtt a legközelebbi barátainkkal töltöttünk el egy estét. Ekkor döntöttem el, hogy elengedem a stresszt, nem szervezkedek tovább, csak megélem a pillanatot. Az esküvőnk július másodikán volt és minden tökéletes volt. Sok videót és képet posztolok majd, készüljetek” – mondta el röviden a modell.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top