nlc.hu
Sztárok

Kylie Minogue és Jason Donovan ismét együtt

Kylie Minogue és Jason Donovan 30 év után ismét együtt

A két sztár karrierje az ausztrál Szomszédokból indult el és a sorozat befejező részében ismét együtt lesznek láthatóak.

Már forgatják az ausztrál Szomszédok (Neighbours) befejező részeit, amelyről most néhány fotó is napvilágra került – szúrta ki a 24.hu. Önmagában ez nem is lenne túl érdekes, leszámítva, hogy a sorozat két legnagyobb sztárja, Kylie Minogue  Grammy-díjas ausztrál énekesnő, dalszerző és színésznő és Jason Donovan színész, énekes ölelkezik rajta nagy boldogan több mint harminc évvel azután, hogy utoljára együtt szerepeltek a sorozatban.

Kylie Minogue és Jason Donovan

(Fotó: Getty Images)

Mindketten a Szomszédokban kezdték pályafutásukat még a nyolcvanas években. Minogue Charlene Mitchellt, Donovan Scott Robinsont játszotta, akik a sorozatban összeházasodtak – a pár népszerűségét mi sem mutatja jobban, mint hogy az epizód igazi közönségsiker volt, megjelenésekor kétmillióan látták Ausztráliában. A friss fotókat az 54 éves énekesnő osztotta meg közösségi oldalán, amelyben közösen szelfiznek a színésszel a forgatáson. 

Újra együtt

– írta a fotókhoz Minogue.

Az alábbi jelenet pedig az énekesnő karakterének első szereplése a sorozatban 1986-ból:

Ez pedig  Kylie Minogue és Jason Donovan közös slágerének, az Especially for You-nak a klipje 1988-ból:

Itt pedig egy felvétel arról, amikor 2018-ban ismét közösen adták elő a slágerüket egy, a Hyde parkban megrendezett koncerten:

A Neighbours amellett, hogy egy sor ausztrál sztár karrierjét indította be – itt kezdte többek közt Margot Robbie, Liam Hemsworth és Russel Crowe is, – az ausztrál tévétörténet leghosszabb ideje futó szériája is: 1985-ben, azaz 37 éve indult.

Idén márciusban jelentették be, hogy pénzügyi nehézségek miatt lehúzzák a rolót. A készítők azonban méltó befejezést akarnak a rajongóknak, így több olyan sztárt is visszacsábítottak a produkcióhoz, akiket már évtizedek óta nem láthattak a nézők: Minogue 1988-ben, Donovan egy évvel korábban hagyta ott a sorozatot.

A befejező duplaepizódot július 29-én vetíti a Channel 5.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top