nlc.hu
Sztárok

Meghalt Donald Trump volt felesége, Ivana Trump

Meghalt Donald Trump volt felesége, Ivana Trump

Donald Trump egykori feleségét holtan találták az otthonában csütörtökön. A 73 éves Ivana 15 évig volt a politikus-üzletember felesége.

Ahogyan arról a People magazin beszámolt, amerikai idő szerint csütörtökön kora délután érkezett a segélyhívás a mentőkhöz, mely szerint eszméletlenül fekszik egy nő a New Yorkban található otthonában. A lapnak megerősítették, hogy az illető személy Ivana Trump volt, akit a kiérkező mentőknek már nem sikerült újraéleszteniük, a 73 éves asszony elhunyt.

Ivana Trump elhunyt

Ivana Trump 2020-ban (Fotó: Profimedia)

Ivana Trump halálának hírére egykori férje, Donald Trump a közösségi médiában reagált. Közleményében úgy fogalmazott, hogy egy csodálatos és gyönyörű nő volt, aki inspiráló élet élt. „Büszkesége és öröme a három gyermeke volt. Annyira büszke volt rájuk, mint amennyire mi büszkék voltunk rá. Nyugodj békében, Ivana!” – folytatta szavait a férfi.

Ivana Trump és Donald Trump

Ivana Trump és Donald Trump (Fotó: Profimedia)

Az Egyesült Államok korábbi elnöke és az üzletasszony 1977-ben kötött házasságot, és 1992-ig voltak együtt. Házasságuk alatt három gyermekük született: Donald Jr. Ivanka és Eric. Bár később Ivana és Donald kétszer is újraházasodtak, közös gyermekük nem született több.

Gyermekeik is sorra osztották meg gondolatukat és fájdalmukat azután, hogy az 1949-ben, Csehszlovákiában született asszony elhunyt. Eric úgy fogalmazott, hogy az anyja egy ragyogó szépség volt, aki az üzleti életben úgy ment előre, mint egy világklasszis atléta. „De gondoskodó anya is volt, aki megtanította nekünk, hogyan legyünk szívósak, elszántak, ugyanakkor mindig együttérzők.” 

A Daily Mail beszámolója szerint Ivana lakásához azután riasztották a mentőket, hogy nem jelent meg a szokásos időpontban a fodrászánál, ahová évek óta jár. Úgy tudni, hogy az asszony leesett a lakásában található lépcsőn. Halálának okát még nem hozták nyilvánosságra. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top