nlc.hu
Sztárok

A Hit Gyülekezete üzent Fekete Dávidnak

Megüzenték Fekete Dávidnak, hogy mit kellene tennie

A 14 hónap börtön után házi őrizetbe kerülő Fekete Dávid különös üzenetet kapott.

Ahogyan arról július elején mi is beszámoltunk, a rácsok mögött töltött időszak alatt – saját bevallása szerint – a vallás felé fordult Fekete Dávid, aki sokat lapozgatta a börtönben a Bibliát. Most a Bors hívta fel arra a figyelmet, hogy a 320 milliós csalással és sikkasztással vádolt énekesnek más módon is van még köze a valláshoz. A Hit Gyülekezetének  győri gyülekezetben ugyanis többen is vannak, akik adtak kölcsön kisebb-nagyobb összegeket az énekesnek.

Az ügy kapcsán megszólalt Németh Sándor is, aki ezt üzente Fekete Dávidnak. „Szívből örülök annak, hogy Dávid a börtönben sokat tanulmányozta a Bibliát, de ez nagyon kevés a megtéréshez. Ahhoz ugyanis a cselekedeteinek megváltoztatására és maradéktalan jóvátételre van szükség. Magyarán mondva minden egyes bűnösen szerzett fillért meg kell térítenie a károsultjainak.”

Fekete Dávid

Fotó: Mokka

Németh szerint az, hogy Dávid előadásokat akar tartani a fiataloknak, hogy a saját példáján keresztül mutatná meg, hogyan kezeljék a korán érkező sikert, illetve hogyan kerüljenek közelebb Istenhez, nem más, mint „a bűnök Istennel való elfedése”. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top