nlc.hu
Sztárok

Peller Mariann bajusszal

Így néz ki Peller Mariann bajszosan

Van, ami Peller Mariannak sem áll jól. Például a bajusz.

Szerencsére csak egy színpadi kellékbajusszal mutatta meg Peller Mariann, hogy nézne ki arcszőrzettel. Mint írja, hosszan vacillált, hogy egyáltalán megmutassa-e a fotót, de úgy volt vele, hogy hátha mást is mosolyra késztet.

Mariann egyébként régóta odafigyel a külsejére, korábban erről azt mondta, hogy a covid miatti karantén vette rá a futásra, emellett hetente többször edz. „Mi gyerekkorunk óta foglalkozunk azzal, hogy a lehető legjobban nézzünk ki. Nagyon figyelünk arra, hogy se cukrot, se fehér lisztet, se túl sok szénhidrátot ne fogyasszunk, pont azért, mert szerettük volna, hogy a külsőnk valahogy rendben legyen. De a legjobb, hogy ettől a belsőnk is sokkal kiegyensúlyozottabb és harmonikusabb lett. Egészségesebbnek érezzük magunkat attól, hogy egészségesen étkezünk” – mesélte.

 

 
Peller Mariannak fontos az egészséges táplálkozás (Fotó: Olajos Piroska, Centralfoto)

Peller Mariannak fontos az egészséges táplálkozás (Fotó: Olajos Piroska, Centralfoto)

Ide kattintva azt is megnézheted, hogy nézhet majd ki negyven év múlva Peller Mariann és testvére, Anna. Nem, egyikük sem visel majd bajuszt!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top