nlc.hu
Sztárok

Így spórol Molnár Anikó

Molnár Anikót sokkolták az élelmiszerárak, a nyaralásról is le kell mondania

Drasztikus spórolásba kezdett a sminktetoválóként dolgozó celeb. Fél attól, hogy mi várható a közeljövőben.

Idén sem megy nyaralni Molnár Anikó. Utoljára Egyiptomban nyaralt 3 évvel ezelőtt. Ugyan tervezett idén utazást, Görögországban vagy Törökországban pihent volna egy hetet, de ezt az álmát valószínűleg el kell engednie. Mint mondja, bizonytalan a holnap, nem tudni, hogy a ma elköltött ötven- vagy százezer forint honnan fog hiányozni néhány hónap múlva. A költségek miatt ma már azt is meggondolja, hogy a Balatonra leugorjon-e egy-egy napra – derült ki a Fókusz riportjából.

Molnár Anikó

A nyaraláson és az élelmiszeren is spórol Molnár Anikó (Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó)

„Nem tudom, hogy nyugodtan kifizethetnék-e 2-300 ezer forintot egy nyaralásra, hogy később az a pénz nem fog-e hiányozni a kasszából. Nehogy az legyen, hogy elmegyek nyaralni, jól érzem magam, utána pedig a kutyáimnak nem tudok majd kaját venni” – nyilatkozta az egykori valóságshow-szereplő.

Molnár Anikót az is megdöbbentette, hogy mennyire elszálltak az élelmiszerárak. Bevallotta, előfordult már olyan, hogy annyira drága volt a trappista sajt, hogy nem volt hajlandó megvenni, inkább visszatette a polcra.

Sminktetoválóként dolgozik Budapesten, mindennap pomázi otthonából jár be a fővárosba. A munkájában azonban már nem tud min spórolni. „Árat nem nagyon tudok emelni, mert az embereknek sincs pénzük” – panaszkodott Anikó, aki már azon is elgondolkodott, hogy a magas költségek miatt csak heti háromszor megy be a munkahelyére.

Olvass még Molnár Anikóról az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top