Sztárok

Viszlát papír, hello mobil!

Tesco Reklámkiadvány: mostantól a jó árak a Clubcard appban várnak.

Szeretsz okosan vásárolni, miközben odafigyelsz a környezetedre is? A Clubcarddal és a mobiloddal mostantól igazán hatékony lehetsz. Mutatjuk, miért.

Ne lepődj meg, ha a megszokott helyeken már nem találod kedvenc reklámkiadványodat, ugyanis a papírról a Clubcard appba költözik. Így még több kedvezmény vár rád online.

Minden egy helyen, online.

Ha eddig nem tetted, most igazán megéri letölteni a Clubcard alkalmazást.

Csapj le a személyre szabott kedvezményekre, forintra váltható hűségkuponokra, szerezz akár 10 ezer forintnyi kuponcsomag kedvezményt, közben pedig lapozgasd a legfrissebb reklámkiadványunkat is, és használd ki még több akciónkat egy helyen, a mobilodon.

Viszlát papír, hello mobil!

Ne maradj le semmiről!

Már megint rohanós heted van, de nem akarsz lecsúszni a legjobb akciókról? A jó hír az, hogy a Clubcard app nem csak a pontjaidat, utalványaidat és kuponjaidat tartja nyilván, de a promóciókra és a különleges ajánlatokra is emlékeztet. Ugye mennyivel könnyebb az élet, ha minden kéznél van, a mobilodon?

Papír nélkül, együtt a bolygónkért.

Csökkentsd velünk az ökológiai lábnyomodat! Figyelj oda a környezetre még jobban, és lépj szintet a fenntartható életmódban: használj kevesebb papírt!

Tetszik az ötlet?

Töltsd le a Clubcard alkalmazást most, és vásárolj Clubcarddal, személyre szabottan, olcsóbban!

 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top