nlc.hu
Sztárok

Vasvári Vivien kislányának saját Insta-oldala van

Vasvári Vivien internetes sztárt csinálna a 9 éves kislányából: „Arianának most nagyon tetszik ez a világ”

Támogatja Arianát, hogy kövesse őt a pályán.

Volt idő, amikor 10 ezer követővel rendelkezett Vasvári Vivien kislánya az Instagramon. Az influenszer édesanya még 3 évvel ezelőtt hozta létre Arianának az oldalt. Kislánya az elmúlt években sokat változott: imádja a divatot, és egyre inkább érdeklődik a médiaszereplés iránt is, amely ellen híres anyukájának sincs semmi kifogása addig, amíg ő irányít. Legutóbb mégis letörölte a kislány egyik profilját az Instagramról.

Vasvári Vivien,

Vasvári Vivien támogatja kislányát az influenszer-pályán (Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó)

„Jöttek a kommentek, én pedig jobbnak láttam, ha inkább megszüntetjük a legújabb profilját, amit együtt hoztunk létre. A régi, amit szintén én kezeltem, már nem is működik, de tele volt Ariana cuki fotóival. Megbeszéltük, ha önálló felületet szeretne, nincs kifogásom ellene. Inkább tudjak róla, mint hogy kamu néven hozzon létre valamit, amibe nincs beleszólásom” – magyarázta a Story magazinnak Vasvári Vivien, aki azt is elárulta, hogy okostelefonja is van már a kislányának, és nem lát abban semmi kivetnivalót, hogy Ariana használhassa ezeket az eszközöket.

„Attól, hogy neki most nagyon tetszik ez a világ, még bízom benne, hogy nem lesz influenszer belőle. De ha hobbiként később mégis szeretne ezzel foglalkozni, abban is támogatni fogom” – árulta el.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Olvass még Vasvári Vivienről az nlc-n!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top