nlc.hu
Sztárok

Megtámadták Batánovics Lilit

Az utcán támadtak rá az ÉNB-szereplő Batánovics Lilire

Másodszor már bátrabb volt.

Batánovics Lilit az X-Faktor énekesnőjeként ismerhette meg a közönség, de azóta szerepelt az Éjjel-nappal Budapestben is. Lili egy megrázó történetet idézett fel a közösségi oldalán, ami miatt évekig nem ment sötétedés után az utcára.

Batánovics Lili

Fotó: Facebook

Kilenc évvel ezelőtt megtámadta a villamoson két gyerek, ki akarták rabolni. „Akkor egy hónapig nem mentem ki az utcára, és a kaját is hozták nekem. Egy életre traumát okoztak, hiszen soha többet nem mertem egyedül az utcára lépni, csakis fényes nappal” – emlékezett vissza posztjában az énekesnő, aki egy ideje ismét gyakorolja a szakmáját, ami bizony éjszakázással jár. 

„Jelenleg az éjszakában dolgozom, mivel hála a Jó Istennek, visszataláltam az énekléshez. Ma újra megtapasztaltam, hogy belém kötöttek a buszmegállótól egy méterre, négy gyerek! De most nem hagytam magam és beolvastam nekik, akármennyire is remegett mindenem” – írta Lili, majd hozzátette, a gyerekek végül békén hagyták, továbbálltak. 

(via)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top