nlc.hu
Sztárok

Betegsége ellenére is fellépett Molnár György Elefánt

Ismét színpadra állt a súlyos betegséggel küzdő Molnár György Elefánt: „Szép volt, emlékezetes volt, fájdalmas volt”

A 60 évvel ezelőtt alakult Omega együttes életműve előtt 60 dallal tisztelegtek kortársak és a hazai rockszíntér fiatal generációinak képviselői az Őrségben. Molnár György nem érezte magát jól, de mindenképpen színpadra akart állni.

Különleges hangulatú fesztivált rendeztek a hétvégén Őriszentpéteren: 3 nap az Omegáról szólt. Újra megszólaltak a nagy rockslágerek, de már nem Kóbor János, hanem Nagy Feró, Hobo és Bródy János szólaltatta meg őket. Ismét színpadra állt a súlyos betegséggel küzdő Molnár György Elefánt is – írja a Blikk.

Szép volt, emlékezetes volt, fájdalmas volt. (…) Elárulom, hogy szinte végig szédültem a színpadon, ahogy játszottam. De úgy voltam vele: egyszerűen nem tehetem meg, hogy feladom, hogy abbahagyom. Omega már nincs, mi most a barátaink emléke miatt zenéltünk” – vallotta be a zenekar gitárosa.

Molnár György

Molnár György az Omega 2017-es koncertjén – MTI Fotó: Szigetváry Zsolt

A bulvárlap beszámolója szerint olyan drámai pillanatokkal volt tele a 3 napos koncertsorozat, mint amikor hatalmas kivetítőn megjelent az éneklő Kóbor János, vagy amikor a színpadra lépett négy pap, és a közös ima után 3 fehér galambot röptettek fel a 3 elhunyt omegás tiszteletére.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top