nlc.hu
Sztárok

Polgár Tünde a Szigetről

Polgár Tünde a Szigetről: „Túl öregek vagyunk már ehhez?”

A férjével ment a fesztiválra, ahol nagyon jól érezték magukat.

Valljuk be, sokak szerint a fesztiválozás a fiatalok terepe, ám az idei Szigeten több olyan előadó is volt, akire az idősebb korosztály is kíváncsi lehet. Ők valószínűleg nem buliznak végig egy egész hetet, de egy-egy napokra elmennek. Így voltak ezzel Polgár Tündéék is, aki éppen ezen a kérdéskörön elmélkedett a közösségi oldalán.

Polgár Tünde és Árpád

Fotó: Instagram

„Boomerek a Szigeten! Túl öregek vagyunk már ehhez? Hááát nem! Ugyanolyan lendülettel vetettük magunkat a bulizásba, mint fiatalon! Sőt! Már nem kezdő fesztiválozók vagyunk, így tudjuk, hol a határunk az alkoholból, hogy nem kell az első sorban csápolni a koncerten, hogy jól érzed magad” – kezdte a bejegyzését a luxusfeleség. 

„Szóval mikor a gyerek azt mondja otthon, hogy ez már nem nektek való, ne higgyetek neki! Mert ahhoz, hogy megértsd az életüket, a gondjaikat, a fura kapcsolataikat ( barátság-járás-kavarás) bizony el kell ide jönni a porba mindezt megélni! This is all about Freedom! – ami jár neked is, nemre, korra, súlyra, magasságra, bőrszínre, anyagi helyzetre, iskolázottságra, és testi adottságaidra tekintet nélkül” – zárta szavait Polgár Tünde.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top