nlc.hu
Sztárok

Eladta villáját a Korda házaspár

Nehéz döntés: a Korda házaspár megvált a családi villától

Egy ideje már árulták, és több hónapja vevőt is találtak az eladó villára.
Korda házaspár

Balázs Klári a Blikknek hivatalosan is megerősítette, hogy eladásra került a villájuk, amit már egy ideje árultak. Kiderült, hogy már januárban sor került az adásvételre, csak nem szerették volna „nagy dobra verni”. Balázs Kláriék elárulták a lapnak, hogy az eladásban közrejátszottak a magas rezsiárak.

A mostani rezsiárakból is tudjuk, hogy ez egy nagyon jó döntés volt. Elmondom, hogy a rezsicsökkentés szigorítása előtt is havi 500 000 volt a gázszámlánk, ami ki tudja most mennyi lenne. Nehéz döntést hoztunk meg, de egy percig sem bánjuk. Mi most már csak nyugodtan szeretnénk élni, fellépésekre járni, amiből szerencsére akad most bőven és nem akarunk foglalkozni már ezekkel a dolgokkal” – mondta a Blikknek, Korda György pedig hozzátette, hogy a két év pandémia alatt a költségek már túl magasak voltak, és egy idő után meg kellett hozniuk ezt a szomorú döntést. 

A házaspár még mindig aktív, olyannyira, hogy a Sziget fesztiválon is felléptek.  Korda György korábban azt is elmondta, hogy kora ellenére egyáltalán nem érzi magát fáradtnak, és azt gondolja, az utolsó pillanatig énekelni fog. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top