nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka a római EB-ről

Hosszú Katinka: „Nem vagyok hozzászokva, hogy nyolcadikként szállok ki a vízből”

Nem zárta sikeresen az Európa-bajnokságot.

Mindent egy lapra tett fel Hosszú Katinka, aki a római úszó Európa-bajnokság utolsó előtti napján azt tűzte ki célul, hogy odaér a 200 vegyes dobogójára, ám az úszás nem a tervei szerint alakult, nyolcadik lett.

Hosszú Katinka

Fotó: Getty Images

„Nem valami jó érzés így versenyezni. Persze mosolyogni látnak most is az emberek, de azért én sem ahhoz vagyok hozzászokva, hogy nyolcadikként szállok ki a vízből. De ezúttal nem vagyok dühös magamra, mint a négyszáz vegyes előfutama után, mert kedden kiúsztam magam. Ez ennyi volt…” – mondta a Nemzeti Sportnak, miután lezárta a versenyt. A keddi 200 pillangó döntőjébe sem sikerült beúsznia magát, így összességében nem zárt túl eredményes EB-t.

A folytatásról is beszélt a lapnak. „Egy-két hét pihenő jön, benne az esküvőmmel. Aztán biztos, hogy kell majd egy nagyon kemény, körülbelül másfél hónapos alapozás, utána meg jöhet a matek, hová is illesszük be a versenyeket. Mert a versenyzésre szükségem van.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top