nlc.hu
Sztárok

Ilyen Ambrus Attila kapcsolata az édesanyjával

„Velem 50 évig nem foglalkozott” – Ambrus Attila az édesanyjáról

Megint elmérgesedett a viszony a keramikus és vallásos édesanyja között.

Bár úgy tűnt, hogy kibékült Ambrus Attila és az édesanyja, s minden rendben van, mára megint rossz lett a viszony közöttük – írja a Bors. A kétgyermekes keramikus komoly elhatározásra jutott vele kapcsolatban, miután kiderült, hogy az édesanyja nem hajlandó eljönni a gyerekek keresztelőjére.

Ambrus Attila

Ambrus Attila nagyon fájlalja, hogy így alakult a viszonya az édesanyjával (Fotó: press.tv2.hu TV2)

„Ekkor jöttem rá, hogy talán végleg le kell húznom anyámat a térképről, és nem foglalkozni vele többet. Tiszteletben tartom az ő vallását, de egyszerűen nem hajlandó felfogni, hogy a világon a legelső nem Isten, hanem az unokái, a családja. Az egy dolog, hogy velem 50 évig nem foglalkozott, de nem akarom végignézni, hogy az unokáival, a gyerekeimmel is ugyanezt csinálja” – mondta felháborodva a bulvárlapnak Ambrus Attila.

Mint a Bors megjegyzi, a Viszkis nem először harcol édesanyjával, aki Jehova Tanúja. Az asszony a hetvenes években ismerte meg ezt a vallást, amely szerint azóta a mindennapjait éli.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top