nlc.hu
Sztárok

Zalatnay Sarolta új slágerrel jött ki

Zalatnay Cini: „Boldog vagyok, hogy még élek és énekelek”

DR BRS rázta fel az énekesnőt.

Zalatnay Sarolta ’74-es nagy slágerét, a Várlak még című számot DR BRS dolgozta fel, amelyet szerdán már egy kisebb közönségnek bemutattak, de a teljes dal jövő héten debütál. 

Zalatnay Sarolta

Zalatnay Sarolta (Fotó: Olajos Piroska)

Cini mostanában több új dologba is belekezdett, például regisztrált Instagramra, ahol pár nap alatt több ezer követője lett. Azért volt olyan időszak az énekesnő életében, amikor az elmúlásra gondolt. Most viszont a Blikknek elmondta, hogy új erőre kapott ettől a közös produkciótól, és reméli, hogy ez így is marad. 

„Boldog vagyok, hogy még élek és énekelek, mert oké, hogy nagy énekesek nagy dalait elénekli a fiatal generáció, méghozzá jól. De az eredetit, azt nagyon szeretik. Nagyon sokan kérdezik tőlem, hogy »az elmúlás«? Nem tudsz vele mit kezdeni. Ennyi idősen azt mondod, hogy igen, x évet éltem, persze, hogy szeretnék még. Ezért van ez is, ami lendületet adott nekem. Kaptam egy löketet és ez remélem, eltart egy ideig. Jó életem volt, a francba, és még legyen is egy kicsit” – jelentette ki az énekesnő. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top