nlc.hu
Sztárok

Hosszú Katinka Eb-szereplését értékelte Sós Csaba

„Ez szerintem katasztrofális volt” – megszólalt Hosszú Katinka Eb-szerepléséről a szövetségi kapitány

Sós Csaba úgy véli, nem az úszónő életkora jelenti a gondot. Szerinte különösen kevés volt az olimpiai bajnok által elvégzett munka.

Az edzetlenség vezetett Hosszú Katinka pályafutása leggyengébb világversenyéhez – fejtette ki az InfoRádió Aréna című műsorában a magyar úszóválogatott szövetségi kapitánya. Sós Csaba szerint a háromszoros olimpiai bajnok a tehetségét nem vesztette el, de “most megint komoly munkát be kell fektetni, vagy ebből már nem lesz semmi”.

Hosszú Katinka

Többet várt Hosszú Katinkától a szövetségi kapitány – Fotó: MTI/Czeglédi Zsolt

Ez szerintem katasztrofális volt. Nagyon messze volt az egyéni legjobbjaitól. Nekem ezt rossz volt látnom, de úgy gondolom, hogy lelkileg nyilván ő is szenved ettől” – jelentette ki a szakember. A kapitány szerint úgy tűnik, hogy Hosszú Katinka minden korábbi extra képessége – az edzettsége és az állóképessége – elszállt.

A szakember úgy látja, ha Párizsig akarja “nyomni” Hosszú Katinka, akkor mostantól hosszú hónapokon keresztül keményen kell edzenie.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top