nlc.hu
Sztárok

Pásztor Erzsi a pályájáról

Pásztor Erzsi a színészetről: „Ha most az adó miatt abbahagyatják velem, akkor végem van”

Az ATV Húzós eheti vendége Pásztor Erzsi színművész, 2022-től a Halhatatlanok Társulatának Örökös Tagja.

Pásztor Erzsi többek között arról is mesélt Rónai Egonnak, hogy nem volt könnyű a pályája, sokat küzdött, hogy elismerjék. Harmadéves főiskolásként játszott először a Koldusoperában, ami híres előadás volt, a szakma nagyjaival állhatott egy színpadon. Sok csalódás érte a pályája során, hamar túllépett ezeken, bár sokszor évtizedeken át őrizte a sérelmeket, hogy egyszer vissza tudja adni azokat.

Pásztor Erzsi

Fotó: ATV

Janka néni szerepe a Szomszédokban nagy siker volt számára, a közönség emelte őt a főszereplők közé. Mesélt a régi pályatársakról és sokszor eszébe jut, hogy nem olyanok voltak, mint a mai színészek, akik túl magabiztosak, nagy az önbizalmuk és nem érdekli őket az elődök szakmai hagyatéka.

A rakott szoknyámban és a madeira blúzomban mentem felvételizni, amiben érettségiztem és abban jártam négy évig a főiskolára. Nagy volt a szegénység, de jobban tudtunk örülni mindennek

– emlékezett vissza a művésznő. A pandémiáról is mesélt, szerinte egy figyelmeztetés volt, de nem tanultak belőle az emberek.

A színpad az élete, nem tud élni nélküle. „Ha most az adó miatt abbahagyatják velem, akkor végem van. Ha többet kell fizetnem, mint amit keresek, akkor agyő, pápá!” –mondta Pásztor Erzsi.

Mesélt még a lányához fűződő viszonyáról és legjobb barátnőjéről, Zsurzs Katiról, aki meglepetés vendégként érkezett a stúdióba.

 A teljes beszélgetés itt megnézheted:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top