nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina kilépett a megfelelési kényszerből

Kulcsár Edina: „Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik, hogy ki a szívem választottja”

Mostanában nem túl aktív a közösségi oldalán.

Nemrég kiderült, hogy Kulcsár Edina is szerepel majd a Dancing with the Stars-ban, igaz, azóta szinte nem posztolt a táncteremből. Most azonban más miatt jelentkezett be a közösségi oldalán: azt mondja, már nem él megfelelési kényszerben és mindenkinek ezt tanácsolja.

Kulcsár Edina

Fotó: nlc / Trenka Attila

„Nem volt könnyű az út, de megérte, mert ma elmondhatom azt, hogy csodálatos dolog megfelelési kényszer nélkül élni. Nem érdekel, ha valakinek nem tetszik a hajam, az öltözködési stílusom, a súlyom, hogy mit tetováltattam magamra, vagy az, hogy ki a szívem választottja, és az életemmel kapcsolatos találgatásokra sem adok már. A lényeg, hogy amit én teszek és ami velem történik, az engem boldogsággal töltsön el, és őszintén szólva, rég voltam ennyire jól! Bárcsak mindenki megtapasztalná ezt az érzést, mert akkor sokan, nem más életével akarnának foglalkozni, hanem a sajátjukat akarnák megélni” – írja közösségi oldalán az egykori szépségkirálynő.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top