nlc.hu
Sztárok

Öngyilkos lett Kamilla hercegné unokatestvére

Öngyilkos lett Kamilla hercegné rokona

A barátai régóta aggódtak a mentális állapota miatt.

Londonban, egy szállodai szobában holtan találták Kamilla cornwalli hercegné egyik távoli unokatestvérérét. A Daily Mail információi szerint Károly herceg feleségének rokona öngyilkos lett.

Kamilla hercegné

Fotó: Getty Images

Charles Villiers nyolc éven át pereskedett volt feleségével, ezalatt elvesztette a vagyona nagy részét, nemrég magáncsődöt jelentett.

Villiers és felesége legutóbb akkor kerültek a brit lapok címlapjaira, amikor azon ment a vita, hogy skót vagy angol bíróságon intézzék-e a válásukat – írja a 24.hu. 2012-ben váltak el, ám az anyagiakról nem tudtak megegyezni és két évvel később elindult a per, ami a mai napig nem zárult le.

Az 59 éves férfi az elmúlt nyolc év történései miatt mentális válságba került, a környezetében lévők aggódtak miatta. Az egyik barátja nemrég azt kérte tőle, hogy repüljön vissza az Egyesült Királyságba, ahol egy pszichiátrián segítettek volna rajta, ám erre végül nem került sor. 

Van segítség!

Ha te vagy valaki a környezetedben krízishelyzetben van, hívd mobilról is a 116-123 ingyenes, lelkielsősegély-számot!

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top