Lelki okok állnak Veres Mónika „Nika” hízása mögött: „Nagy felismerés volt, hogy valami nincs rendben belül”

F.C. | 2022. Augusztus 25.
Kineziológus és pszichológus segíti az énekesnőt.

Veres Mónika „Nika” korábban nem volt egy szorongó alkat, ennyi év távlatából már úgy gondolja, hogy az egyedüllét miatt ingott meg a lelkivilága. Mint meséli, a pandémia csak még tovább rontott a helyzetén, a bezártságban lett egyértelmű számára, hogy a pánik már állandó szereplőjévé vált az életének – írja a legfrissebb Story magazin.

Küzd a szorongással és a súlyproblémákkal Veres Mónika „Nika” – Forrás: TV2 / Mokka – videó

„Nagy felismerés volt, hogy valami nincs rendben belül. Ez akkor vált bizonyossá, amikor már a zene sem volt elég ahhoz, hogy jobban legyek. Akkor jelentkeztem be egy kineziológushoz, és kezdtem el igazán foglalkozni a lelkemmel” – árulta el az énekesnő, aki a mai napig jár pszichológushoz. „Ennek köszönhető, hogy már nyíltan merek beszélni a szorongásaimról, sőt a súlyproblémámról is. (…) Hiszem, hogy néhány egészségügyi problémám mögött is lelki okok húzódnak – hogy egyensúlyborulás történt a szervezetemben, az is ennek tudható be. És persze ahogy kúsztak fel rám a kilók, úgy kezdtem el ezen is szorongani” – vallotta be Nika, aki nemrég életmódot váltott, hogy újra jól érezze magát a bőrében.

„Az én problémámon a diéta nem segített volna. (…) Kialakítottam egy fenntartható életmódot, (…) továbbá tudatosan figyelek a belső harmóniám megőrzésére. (…) A fogyásnál sokkal fontosabb, hogy békében éljek önmagammal” – mondja Majka énekesnője.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Exit mobile version