nlc.hu
Sztárok

Veres Mónika akkor és most

Így lett tinisztárból elismert énekesnő Veres Mónika „Nika”

Veres Mónika, művésznevén Nika gyereksztárból vált sikeres, eMeRTon- és Fonogram-díjas énekesnővé.

Veres Mónika 9 éves volt, amikor beiratkozott az Erkel Ferenc Ének- és Zene Szakos Általános Iskolába, valamint a Magyar Állami Operaház gyerekkórusának is a tagja volt. 1999-ben, 14 évesen már saját albummal rendelkezett, a Papa, ne félts! című slágert imádták a tinik.

Veres Mónika Nika akkor és most

Veres Mónika tiniként (Fotó: Szabó Lilla/solwee)

Nika olyan műsorokban működött közre, mint a Megasztár vagy a Magyarország, szeretlek! – ezekben vokalistaként halhattuk –, majd a The Voice című tehetségkutatóban is szerepelt, ahol teljesen maga mögött hagyta a gyereksztár imidzset. 2013-ban megjelent saját dala, aminek címe Száz felvonás.

Az énekesnő korábban elárulta, hogy mélyponton volt, amikor felhívta Majka, hogy szeretnék, ha új számukban ő lenne a női énekes. A kooperáció annyira sikeresnek bizonyult, hogy azóta is Majkával együtt dolgozik. 

Magánéletéről kevesebbet tudni

A Blikk értesülései szerint az énekesnő jelenleg egyedül él kiskutyájával, Tóbiással, de már kezdi úgy érezni, hogy évekkel ezelőtti szakítása után ismét készen áll egy párkapcsolatra.

Veres Mónika Nika akkor és most

Kiskora óta élete része a zene (Fotó: Szabó Lilla/solwee)

„Bevallom, nagyon megviselt a szakítás. Február 13-án lesz három éve, hogy közös megegyezéssel elváltak útjaim Petitől, akivel több mint két és fél évig éltem együtt. Bármennyire is nagy volt a szerelem, annyira máshogyan láttuk a világot, hogy egyszer csak azt éreztük, más irányba haladunk és nincsenek közös céljaink. Elmentünk egymás mellett, ha lehet így fogalmazni, ezért megbeszéltük, hogy mivel a kapcsolatunk nem vezet sehová, szakítunk. Majd ezek után még másfél hónapig együtt kellett élnünk, mire sikerült találnom egy lakást, ahová elköltözhettem. Na, ez egy nagyon kemény időszak volt” – mesélte a Blikknek Mónika tavaly februárban.

Nem kezeli tabuként: Kineziológus és pszichológus segíti

Mint mondja, korábban nem volt egy szorongó alkat, ennyi év távlatából már úgy gondolja, hogy az egyedüllét miatt ingott meg a lelkivilága. Mint meséli, a pandémia csak még tovább rontott a helyzetén, a bezártságban lett egyértelmű számára, hogy a pánik már állandó szereplőjévé vált az életének.

Veres Mónika Nika akkor és most

Nika a szemünk előtt nőtt fel (Fotó: Olajos Piroska/solwee)

„Nagy felismerés volt, hogy valami nincs rendben belül. Ez akkor vált bizonyossá, amikor már a zene sem volt elég ahhoz, hogy jobban legyek. Akkor jelentkeztem be egy kineziológushoz, és kezdtem el igazán foglalkozni a lelkemmel” – árulta el az énekesnő, aki a mai napig jár pszichológushoz. „Ennek köszönhető, hogy már nyíltan merek beszélni a szorongásaimról, sőt a súlyproblémámról is. (…) Hiszem, hogy néhány egészségügyi problémám mögött is lelki okok húzódnak – hogy egyensúlyborulás történt a szervezetemben, az is ennek tudható be. És persze ahogy kúsztak fel rám a kilók, úgy kezdtem el ezen is szorongani” – vallotta be Nika.

Veres Mónika Nika akkor és most

Nika napjainkban (Fotó: press.tv2.hu)

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top