nlc.hu
TV-sztárok

Nika és Majka kapcsolata

Veres Mónika “Nika” mélyponton volt, Majka húzta ki a gödörből

Veres Mónikát megviselték a zenész szakmával történtek.

A koronavírus első hulláma végigsöpört Magyarországon is, a kormány pedig kénytelen volt drasztikus döntéseket hozni: a szórakoztató-és vendéglátóipar megsínylette az elmúlt hónapokat, sokan maradtak munka és megtakarítás nélkül. Többek között Veres Mónika “Nika” is, aki mélyponton volt, amikor felhívta Majka, hogy szeretnék, ha új számukban ő lenne a női hang.

,,Nagyon megvisel az egész szakmánk jelenlegi kilátástalansága, de tudom, hogy ezzel nem vagyok egyedül. Éppen mélyponton voltam, amikor Peti felhívott és azt mondta, hogy nagyon örülne, ha felénekelném velük ezt a dalt” – mesélte a Borsnak Nika, aki részleteket is megosztott a forgatásról.

,,Nagyon élveztem a közös munkát a stúdióban és a klipkészítésnél is, a fiúknak ugyanis nagyon jó energiáik vannak. Abszolút beletehettem saját magamat is az éneknél, és ki tudtam bontakozni, ahogy szerettem volna, a hungaroringes forgatáson pedig még az sem szegte kedvünket, hogy leszakadt az ég és várni kellett, hogy elálljon az eső” – emlékezett vissza az énekesnő, akit a The Voice-ban ismert meg az ország.

Veres Mónika "Nika"

Veres Mónika “Nika” (Fotó: FB)

Emlékszel még a The Voice szereplőire?

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top