Sztárok

Majka: „Nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni”

Majka hosszú posztban reagált azokra a véleményekre, amelyek szerint amíg nincsenek koncertek, menjen el dolgozni.
Majka

A koronavírus miatt a kormány továbbra sem engedélyezi az 500 fősnél nagyobb rendezvények megtartását. Ennek kapcsán korábban Majka kifakadt, mert szerinte kettősé mércét alkalmaznak: bizonyos rendezvényeket meg lehet tartani, másokat nem. Igazságtalannak érzi ezt, és úgy gondolja, hogy a könnyűzenei iparág be kell indítani.

A videója után több kommentelő azt javasolta a rappernek, hogy menjen el dolgozni, amit Majka sem hagyott szó nélkül.

„Emberek akik mindenfajta zenét hallgatnak , elmennek koncertre, diszkókban ugrálnak az előadók, DJ-k, együttesek dalaira, most kifakadnak, mennyire rohadékok vagyunk, mennyire sírunk, és menjünk el végre rendes munkát végezni, és akkor majd megtudjuk milyen az igazi meló. Múlt héten persze lehet, hogy az élete legszebb estéjét okoztad neki, mikor a barátokkal együtt végignyomták önkívületi állapotban a koncerted, vagy a diszkóban a kinézett lánnyal végre együtt táncoltak valamelyikünk nótájára. Most meg lapátolni küldene”

– írta Majka a Facebookon.

A rapper szerint nincs szó másról, mint hogy az előadók szeretnék elvégezni azt a munkát, amibe munkát, energiát fektettek.

„Ezeknek az embereknek nem számít, hogy egy produkcióban mennyi család megélhetése van, nem számít, hogy mennyi nélkülözés, fellépés, munka, próba vezetett el addig még valaki sikeres lesz. Csak az fáj nekik, hogy a siker meghozza azt is, hogy sokkal több pénzt lehet keresni. Hiába lenne ez egy normális világban teljesen egyértelmű.”

Majkát nem tántorítják el a kritikák, és kitart a véleménye mellett, hogy be kell indítani a koncertezést.

„És ezt minden olyan előadó nevében mondhatom akiben dolgozik a hév, hogy újra színpadon álljon. Mi nem fogunk taxizni, pincérkedni, takarítani, kőműves melót vállalni, (meg mittomén még hova küldenek minket), mert nem értünk hozzá, de a legfontosabb indok, hogy nem is akarunk. A legnagyobb tisztelettel meghagyjuk ezt azoknak, akiknek ez a szakmájuk, és jól csinálják.”

(Kiemelt kép: Facebook/Majka)

Még több cikk Majkáról:

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top