nlc.hu
Sztárok
Curtis jótékonykodásra biztat

Curtis arra kéri a rappereket, hogy pénzkötegek posztolása helyett a rászorulókon segítsenek

Kitalált egy kihívást, amellyel megkönnyíti az iskolakezdést a rászoruló családoknak.

Curtisről az elmúlt hónapokban sok negatív dolgot lehetett hallani, de az mindig is biztos volt, hogy elképesztően jó szíve van. Ahol tud, segít és erre biztatja szakmabeli kollégáit is. Most éppen kitalált egy kihívást, amellyel a rászoruló családoknak segít, hogy megkönnyítse a gyerekek iskolakezdését.

Curtis

Fotó: Instagram

„A világhálón keringnek videók, képek, ahol mai magyar rapsztárok, fiatalok, rapesek pénzkötegekkel fotózkodnak, videózzák magukat, nagyon drága luxuskocsikat tesznek ki, amik a sajátjaik. Azt találtam, hogy az egész rapszakmában, aki vagyonosnak érzi magát, egy challenge-re invitálom: ez a Robin Hood Curtis challenge. Itt van az iskolakezdés, hátrányos helyzetű gyerekeket segítünk meg, mindenkinek 100 ezer forintot kell betennie a kasszába, és utána beiskolázunk gyerekeket” – mondta legújabb videójában a rapper. A kezdeményezéshez már most sokan csatlakoztak: Kabát Peti, Csuti, L.L. Junior és Rico is hozzászólt a poszthoz.

A napokban egyébként G.w.M posztolt egy fotót a luxusautójából, amelyen pénzkötegek is láthatók.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top