nlc.hu
Sztárok

Rémálommá vált Barabás Éviék nyaralása

Rémálommá vált Barabás Éviék görögországi nyaralása

Barabás Évi párjával, három kamasz gyerekkel és kutyájával indult el nyaralni Görögországba.

Barabás Éva nemrég jól megérdemelt szabadságát töltötte, lakókocsival vágtak neki Görögországnak. A műsorvezető párjával, három gyermekével és a kutyájával indult nyaralni, ám a vakáció hamar rémálommá vált, amikor a kis kedvence megbetegedett – erről a Reggeliben mesélt.

Barabás Évi

Fotó: RTL

Barabás Évit előre figyelmeztették, hogy nem könnyű dolog átvinni a kutyát ennyi országon. Az indulás előtt beszerezte az összes papírt, útlevelet is csináltatott az ebnek. Arra is felhívták a figyelmét, hogy fokozottan vigyázzon a kutyára, nehogy felegyen valamit külföldön, mert ki tudja, milyen hatással lesz a szervezetére. Nos, megtörtént, amitől a legjobban tartottak. 

„Felevett valamit, nem tudom, hogy mit. Teljesen kétségbeestem. Találtunk a szigeten egy olaszul beszélő görög állatorvost, aki megmentette” – emlékezett vissza a műsorvezető, aki elmondta, hogy Hugó kutya a nyaralás alatt azért még nem volt a régi, hiszen alig evett, de ma már szerencsére jól van.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top