nlc.hu
Sztárok

Bata Éva akkor és most

Felismered hosszú, barna hajjal? Így nézett ki 9 évvel ezelőtt Bata Éva

A mi kis falunk Tecájaként zárta az ország a szívébe Bata Évát, aki jelenleg családjára és kislányára koncentrál.

Bata Éva Kecskeméten született, 2009-ben végzett a Színház- és Filmművészeti Egyetem színész szakán, Marton László és Hegedűs D. Géza osztályában.

A színházban évek óta sikeres, de filmes szerepek eddig nem nagyon találták meg, az áttörést az RTL Klubon futó A mi kis falunk hozta meg, ahol Teca, a vagány kocsmároscsaj bőrébe bújt.

Bata Éva akkor és most

Bata Éva huszonévesen. (Fotó: Schumy Csaba/solwee)

Korábban az nlc.-nek adott interjújában Bata Éva azt mondta, korábban inkább a színházon, nem pedig a filmes szerepeken volt nála a hangsúly.

„Nem tudom, valószínűleg nem ez volt fókuszban nálam. Sok éven át a Vígszínházhoz voltam szerződve, és nyilván egy társulat tagjaként nem igazán volt lehetőségem forgatásokra vagy vendégjátékra menni.”

Bata Éva akkor és most

A mi kis falunk Tecájaként. (Fotó: Sajtóklub)

Bereczki Zoltánnal való kapcsolatáról nagyon keveset beszél, pedig már három éve alkotnak egy párt, sőt, tavaly augusztusban megszületett kislányuk, Flóra

Bata Éva akkor és most

(Fotó: Birton Szabolcs/solwee)

„Mindketten sokat dolgoztak, dolgoznak azért, hogy ennyire elismertek, közkedveltek legyenek, de népszerűségüket továbbra is a munkájukkal és nem a cuki gyerekfotókkal szeretnék növelni. Zoli nagyobbik lányát, Zorkát sem posztolgatja, és ezt is megértették az őt követők” – mondta korábban a BEST magazinnak egy, a párhoz közel álló bennfentes.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top