nlc.hu
Sztárok

Curtis és a nők

Curtist volt párja, Krisztike és jelenlegi szerelme, Judie kíséri a koncertjeire

Judie és Kriszti együtt kísérték el a koncertre Curtist, a két nő viszonya nagyon kiegyensúlyozott.

Sokan meglepődnek rajta, de Curtis gyermekének édesanyja, Krisztike, és a rapper jelenlegi barátnője, Judie nagyon jó kapcsolatban vannak – írja a Bors.

Curtis és Judie kapcsolata

Fotó: Schumy Csaba/solwee

„Judie is tudja, hogy Újpest az otthonom, amikor a kerületben kapok lehetőséget fellépni, akkor kérdés nélkül vállalom. Bár nem kísér el minden koncertemre, hiszen neki is van dolga elég, ide nem kérdés, hogy elkísér. De nem csak ő lesz itt, hanem a kisfiam és az édesanyja is. Boldogsággal tölt el, hogy Krisztikével sikerült minden gond és sárdobálás nélkül elengednünk egymást, és viták nélkül együttműködünk a közös gyermekünk nevelésében. Kriszti nagyon jó anya, a fiam minden téren a legjobbat kapja tőle. Az pedig csak hab a tortán, hogy Kriszti és Judie is egy korrekt viszonyt tudott kialakítani egymással. Látom az emberek arcán, hogy meglepődnek, hogy együtt látják a két, számomra nagyon fontos nőt, de szerintem nincs ebben semmi furcsa. Szerintem az a normális , ha felnőtt emberek konfliktusmentes viszonyban vannak egymással, ahelyett, hogy marnák egymást… Legalábbis az én értékrendem szerint ez így van” – mondta Curtis.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top