nlc.hu
Sztárok

Lakatos Márk újra üzent G.w.M.-nek

„Nyugtass meg, hogy legalább te érted, Edina hogyan lehet terhes” – újabb üzenetet küldött Lakatos Márk G.w.M.-nek

Reméljük, hamarosan megérkezik a válasz is.

Pár napja szétszedték Varga Márk, azaz G.w.M. rajongói a rappert, miután kiszúrták, hogy egy tetoválását elrontották. A nyelvtani hibán sokan élcelődtek, amibe Lakatos Márk is beleállt

Lakatos Márk

Lakatos Márk (Fotó: Instagram)

A stylist egy TikTok-videót tett ki, melynek az volt a címe, hogy a „A Gucccsit vajon jól írja?” G.w.M. Instagram-történetében csak annyit mondott, hogy nem tud haragudni Márkra, mert szereti. 

Ma újabb reakció érkezett, amiben a RTL Klub Reggeli műsorvezetője már arra is rákérdezett, hogy ha Kulcsár Edina nem tudja, hogyan esett teherbe párjától, vajon a rapper tudja-e. 

„Drága, G.w.M. én sem tudok rád haragudni, ráadásul szeretlek nagyon, hiszen te is Márkó vagy. Az meg, hogy a hülyeségeden egy picit röhögünk, az szerintem barátok között is megtörténik. Az a legjobb, ha van az embernek öniróniája, én magamon is nagyon sokat szoktam röhögni. Ha már így beszélgetünk, drága Márkó, akkor megkérdezném, hogy állítólag Edina nem érti, hogyan lehet terhes. Nyugtass meg, hogy legalább te érted” – mondja a videóban Lakatos Márk. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top