nlc.hu
Sztárok

Havas Henrik a kirúgásáról

Havas Henrik: „Minket, férfiakat is molesztálnak a nők” – először beszél az ATV-től való kirúgásáról

Elmondta a verzióját, miért küldték el a csatornától 5 évvel ezelőtt.

Havas Henrik az elmúlt 40 év egyik legmeghatározóbb és legmegosztóbb rádiós és televíziós személyisége. Öt évvel ezelőtt több nő vádolta meg szexuális zaklatással, bár egyik esetről sem derült ki, hogy igaz lenne. A BEST magazin legfrissebb számában elmondta, szerinte mi is történt valójában.

Havas Henrik

Havas Henriket 5 éve egyik napról a másikra rúgták ki az ATV-ből – Forrás: HAVAS MEGMONDJA / nemzeti1tv – YouTube – videó

„Volt egy műsorom, Henrik angyalai, ahol mindegyik adásban 3 nővel beszélgettem. Az egyikben 2017 márciusában Kiss László úszóedző és Marton László rendező kapcsán éppen a szexuális molesztálás volt a téma. Én azt mondtam, elnézést, de minket, férfiakat is molesztálnak a nők, például engem egy vezető politikus asszony. Megfogta a combom, és azt mondta: »Ugye, Henrik, mi jóban leszünk?« Az adásban egy kolléganő ült mellettem, és hogy illusztráljam, miről is beszélek, megfogtam a combját. Lement a műsor, eltelt fél év, ekkor jelent meg a Vona Gáborról szóló könyvem, aminek kapcsán a TV2 megtámadott. Ekkor behívott az ATV vezetősége, és azt mondták, a kolléganőm felháborodott azon, amit csináltam, fel is út, le is út, nem hosszabbítják meg a szerződésem. Az adás decemberben volt, a kolléganő fél évvel később, márciusban háborodott fel, hogy megfogtam a combját” – mesélte Havas.

„Úgy éreztem magam, mintha egy Kafka-regény vagy a Tanú című film főhőse lennék” – tette hozzá a tévés, aki a BEST magazinnak adott interjúban az újonnan induló YouTube-csatornájáról, az unokáiról, valamint a 350 ezres nyugdíjáról is beszél.

Bővebben a legfrissebb BEST magazinban!

BEST-címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top