nlc.hu
Sztárok

Kómában a Sztárban Sztár leszek!-versenyző

Élet-halál között lebeg a Sztárban Sztár leszek! egykori versenyzője, hetek óta kómában fekszik

Tragédiába torkollt a nyaralása.

Élet-halál között a Sztárban sztár leszek! tavalyi versenyzője – számolt be a Tények Plusz. Bognár Jánost 3 héttel ezelőtt az olaszországi nyaralásán érte súlyos baleset. Röviddel megérkezése után egy motoros gázolta el, azóta kómában fekszik. Súlyosan sérült a koponyája és a tüdeje 80 százaléka. 

Bognár János

Thomas Anders-ként lépett fel Bognár János a tavalyi Sztárban Sztár leszek!-ben – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

Az 53 éves, Thomas Anders-imitátorként ismert férfit az egyik palermói kórházban kezelik, gépek tartják életben. Az orvosok kritikusnak tartják a helyzetet. Csütörtökön próbálták először felébreszteni a kómából, de egyelőre nem reagált semmire.

Bognár János

Bognár János a tavalyi Sztárban Sztár leszek! egyik legszerethetőbb karaktere volt – Forrás: TV2 / Tények Plusz – videó

„Ami kardinális kérdés az állapotánál, az a tüdősérülés. (…) Agysérülések is voltak, bevérzések, az agyból távolítottak el egy csontot. (…) Azt mondták, hogy az utóbbi 2 napban változatlan az állapota. A szív-, a máj- és a veseműködés teljesen jó, a vérnyomása jó. Nem tudnak semmit mondani. Az egyik orvos szerint hetek, hónapok” – nyilatkozta János állapotáról a barátja, Hámori Tibor, aki folyamatosan tartja a kapcsolatot az olasz kórházzal.

János rajongói és barátai abban bíznak, hogy mihamarabb felépül súlyos sérüléséből.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top