nlc.hu
Sztárok

Hivatalosan nem házas Dudás Miki és Szigligeti Ivett

„Hivatalosan még nem vagyunk házasok” – a konyhában mondta ki az igent Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Kislányuk, Nara volt a tanú a konyhai esküvőn.

Dudás Miki és Szigligeti Ivett régóta élnek boldog párkapcsolatban, már van egy közös gyermekük, és áprilisban bejelentették, jön a következő baba is. Nem olyan régen pedig közösségi oldalukon tudatták a hírt, hogy egybekeltek

Dudás Miki és Szigligeti Ivett

Fotó: RTL Magyarország

A házasságuk azonban egyelőre nem hivatalos. Ugyan 2019 óta jegyben járnak, de a nagy nap még nem jött el, ők viszont nem akartak ezzel tovább várni. Arról, hogy valójában hogyan is házasodtak össze, Ivett az RTL Klub Reggeliben mesélt. 

„Már tervezgettük az esküvőt, hogy szeretnénk összeházasodni. Elmentünk együtt karikagyűrűt nézni, hogy milyen lenne a nagy napra az igazi. Meg is találtuk. Annyira a szívünkhöz nőtt, hogy úgy döntöttünk, papír ide vagy oda, mi elkezdjük ezt viselni. Tehát hivatalos úton még nem vagyunk házasok, de nem ettől érezzük, hogy összetartozunk. Tulajdonképpen összeházasodtunk a konyhánk kellős közepén” – mesélte Ivett, aki hozzátette, hogy természetesen szerveznek majd egy hivatalos ceremóniát is.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top