nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbert a visszavonulásról

Schobert Nobert: „Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni”

Sok mindenről vallott őszintén Norbi.

Schobert Norbert Magyarország talán egyik legmegosztóbb személyisége. A fitneszguru karrierje kezdetén azt a célt tűzte ki maga elé, hogy szeretne minden embert lefogyasztani, de természetesen ez nem sikerült neki, ma pedig már nem is annyira szívügye. 

Schobert Norbi

Fotó: Sajtóklub

Norbi többször került kórházba egészségügyi problémákkal, a szívével, stroke-kal, az újságok címlapjain pedig sokszor a botrányos beszólásaival szerepelt. Nem meglepő tehát, hogy már gondolkodik azon, hogy nyugodtabb életre vágyik. 

„Sosem volt bennem rosszindulat, csakis féltés és szeretet. De a világ megváltozott… Az első könyvemben van olyan mondat, hogy a barátnő és a feleség között 25 kiló van. Senkit sem érdekelt! Ha én azt mondom: egy nő ott rontja el, hogy a terhessége után három évvel is döngő léptekkel megy a hálószobába, azt nem sértésből mondom, hanem mert drámai ez a sok válás. Nem azt mondtam senkire sem, hogy csúnya, hanem hogy higgyen magában és a változás lehetőségében. Nonszensz, hogy a felnőtt lakosság fele el van hízva – mondta a Story.hu-nak Norbi. – Jó lenne öt év múlva nyugdíjba menni. Már látom magam, ahogy ülök az erdei házam teraszán, és szivarozom. Esténként steaket eszem a feleségemmel és a barátokkal.”

Norbi szeretné, ha üzletét valamelyik fia vinné majd tovább. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top