nlc.hu
Sztárok

Kulcsár Edina az érzelmeiről beszélt

Kulcsár Edina: „Megéri egy meglévő kapcsolaton dolgozni, ha lehet”

Ezek szerint van olyan kapcsolat, amiért nem éri meg dolgozni...

Kulcsár Edina év elején jelentette be, hogy elválik gyermekei apjától, Szabó András Csutitól, majd hamar kiderült, hogy más mellett találta meg a boldogságot. Az új szerelme G.w.M., akitől gyermeket vár. 

Kulcsár Edina várandósságai

Fotó: Olajos Piroska/solwee

A hirtelen jött várandósság miatt rengeteg támadást kapott a pár, főleg, hogy Edina állította, nem tudja, hogyan történt. De a sok bántás sem csillapítja egymás iránt érzett szerelmüket. Edina a minap egy hosszú Instagram-posztban beszélt az érzéseiről. 

„Ma éppen úgy keltem, hogy világgá szeretném kürtölni, amik bennem vannak. Például, hogy mennyire fantasztikus, ha az ember szeretve van. Talán ha többen hangot adnánk, az ezzel kapcsolatos érzéseinknek, akkor másokat is inspirálhatnánk arra, hogy érdemes a szeretetre és az igaz szerelemre törekedni. Nagyon is megéri egy meglévő kapcsolaton dolgozni ( ha lehet) vagy éppen arra törekedni, hogy olyan párra találjon az ember, akivel megvan az összhang, és egyik félnek sem kell meghazudtolnia magát ahhoz, hogy működjön a kapcsolat. Én annyi, de annyi szeretetet és megbecsülést kaptam már most, az eddig együtt töltött idő alatt is, hogy azt érzem, ennél több szeretet már el sem fér bennem” – írja a bejegyzésében Edina, melyben arról is ír, hogy a rapper olyan ajtókat nyitott meg benne, amiknek a létezéséről sem tudott. 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top