nlc.hu
Sztárok

Hetényi Zoltán balesete

Ittasan vezetett, több milliót bukott az Edda dobosa, Hetényi Zoltán

Visszakapja az ittas járművezetés miatt bevont jogosítványát az Edda dobosa, Hetényi Zoltán.

Hetényi Zoltán ittasan, tavaly májusban rohant neki a pesti, népligeti kézilabdacsarnok építési területét szegélyező kerítésnek. A rocker állítja: azóta jó fiúként viselkedik, és úgy gondolja, megérdemli a büntetést és az új esélyt is – írja a Bors.

„Vonaton és BKV-n utaztam, taxit hívtam, illetve a céges autónk egy sofőrje vitt el ide-oda. Kemény időszak áll mögöttem. 30 évig vezettem egyfolytában, majd keddről szerdára azt mondták, hogy többé nem tehetem. Ez azért elég nagy szívatás volt, igaz, magamnak köszönhettem. Belátom, hogy hibáztam, és tanultam belőle. A terheit még most is nyögöm, a kocsim után még 2,2 milliót ki kellett fizetnem a lízingcégnek. Most új autót kell majd vennem” – mesélte a zenész.

Hetényi Zoltán jogosítványa

Fotó: Schumy Csaba/solwee

„Teljesítettem egy vizsgát. Vezetnem kellett, és kitöltettek velem egy nehéz KRESZ-tesztet, valamint el kellett beszélgetnem egy pszichológussal. Még háromszor kell találkoznom vele október 2-4 között, és ha arra alkalmasnak talál, már szaladhatok is a jogosítványomért” – árulta el a zenész, aki saját bevallása szerint leszokott az italról.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top