nlc.hu
Sztárok

Fenyő Iván élete 180 fokos fordulatot vett

Fenyő Iván: „Ez a krízis tanított engem sok mindenre” – az autóbalesete után más ember lett

A színész sorsfordítónak látja 2007-ben bekövetkezett autóbalesetét, amelyet követően az önismeret felé fordult.

Fenyő Iván rajongótábora nemcsak színház- és filmkedvelőkből áll, de szép számmal megtalálhatóak közötte olyanok is, akik örömmel hallgatják a színész filozofikus gondolatait, világlátását, sőt, olykor az általa vezetett meditáción is részt vesznek. A színész a szakmája mellett rengeteget foglalkozik az önismerettel és a világban való boldogulás kérdésével.

fenyő iván sláger fm

Fotó: Sláger fm

„Soha nem gondoltam, hogy ezzel fogok majd foglalkozni. Színész akartam lenni, elindultam a pályán, sikeres lettem, de azt vettem észre, hogy bármennyire is jó szüleim és családom van, tele vagyok traumával, fájdalommal, szeretetlenséggel. Nagyon sokat kezdtem el bulizni, inni, csajozni. Ezek kiabáló jelek voltak, amikből látszik, hogy az ember nagyon nincs jól. Lett is egy autóbalesetem, most már utólag azt mondom, hál’ Istennek. Ez a krízis tanított engem sok mindenre. Utána olyan volt, mintha felébredtem volna. Elkezdett egy irányba vinni az élet 2008-ban, kimentem Nepálba, bejött egy buddhista láma az életembe, meditálni tanultam… valahogy ez érdekelt, ezt faltam. Bármennyire is egy ateista családban nőttem fel, ez érdekelt. Előadásokat kezdtem el tartani. Most önazonos vagyok, próbálom a jót és a rosszat is beintegrálni az életbe” – mondta a Sláger FM-en Fenyő Iván, aki a mai napig képzi magát.

„Milliókat költöttem már utazásra, elvonulásra, konferenciákra, tanulásra. Sok könyvet olvastam, sok tanítóm volt és van is, több úton is elindultam már a tudatosság, az önismeret felé, de a mai napig tanulok, tapasztalok” – mondta a Sláger Kult műsorvezetőjének, S. Miller Andrásnak Fenyő Iván.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top