nlc.hu
Sztárok

Kezd javulni a viszony Vilmos és Harry között

Megható gesztust tett öccse felé Vilmos herceg

Megindult a közeledés a testvérek között.

Mindenki meglepetésére, Harry herceg és felesége, Meghan is csatlakozott Vilmos herceghez és Katalin hercegnéhez szombaton, és együtt mentek ki a tömeghez Windsorban, hogy megnézzék II. Erzsébet tiszteletére a kastély elé elhelyezett virágokat és üzeneteket. A testvérek között igencsak feszült volt a viszony, mióta Harry az Egyesült Államokba költözött a feleségével, most azonban úgy tűnik, kezd szorosabbá válni a két házaspár kapcsolata. Június óta ez volt az első alkalom, hogy nyilvánosan együtt látták négyüket.

Windsor

Meghan, Harry, Vilmos és Katalin (b-j) a windsori kastély előtt – Fotó: Chris Jackson – WPA Pool/Getty Images)

Max Foster, a CNN királyi tudósítója elárulta, hogy az eredeti tervek szerint csak Vilmos és Katalin ment volna ki a kastély elé, a trónörökös azonban tett egy megható és egyben megdöbbentő gesztust Harry herceg és felesége felé: megkérte öccsét és Meghant, hogy ők is csatlakozzanak hozzájuk. Ezzel – úgy tűnik – megindult egyfajta közeledés az eddig rossz viszonyban lévő testvérek között.

Foster úgy tudja, egy órával a windsori kisétálás előtt Vilmos átgyalogolt Harryékhoz és megkérdezte, hogy kijönnek-e velük. “Harry és Meghan mindent eldobott, hogy csatlakozzanak” – hangzott el a CNN beszámolójában.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top