nlc.hu
Sztárok

Borbás Marcsi, a legtitokzatosabb hazai híresség

Borbás Marcsi lezárta a múltat

Az egyedüllétet mindig is jobban szerette a felhajtásnál.

Nincs még egy ilyen hazai híresség, aki botrányoktól mentesen és ennyire elszigetelve éljen úgy, hogy közben mégis megőrzi a népszerűségét! Borbás Marcsi hiába intett rég búcsút a klasszikus értelemben vett televíziózásnak, ma is százezrek követik az interneten. A dél-alföldi lány, aki azt gondolta, soha többé nem vesz ásót vagy kapát a kezébe, még 20 évvel ezelőtt vásárolta a házat az Őrségben, Szalafőn, ahol jelenleg gazdasszonyként él. Valószínűleg már akkor az elvonulásra készült – írja a Story magazin.

Borbás Marcsi

Borbás Marcsi évek óta a város zajától messze él – Forrás: TV2 / Mokka – videó

Krisztics Dezsőről mindig kevés szó esik, pedig a férfi Borbás Marcsi harmadik férje, és az egyetlen, aki mellett a műsorvezető végre valóban önmaga lehet. Előző két, viszonylag rövid házasságát is elegánsan kezeli: több ízben elmondta már, valószínűleg az ő hibája volt, hogy tönkrementek a kapcsolatai. 

Az is igaz, hogy Borbás Marcsi sosem lubickolt a népszerűségében, hiányzott a partikról, bemutatókról, megnyitókról. Az egyedüllétet mindig is jobban szerette a felhajtásnál.

Bár gyakran kerül címoldalra, ritkán ugyan, de el-elvállal egyéb szerepléseket is, ám az elmúlt évek alatt mégis a legtitokzatosabb hazai sztárunkká vált – jegyzi meg a sztármagazin. Leginkább arról beszél, hogy mit ad számára a  természet folyamatos közelsége.

Bővebben a legfrissebb Story magazinban!

Story - címlap

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top