nlc.hu
Sztárok

Schobert Norbi motivációs videója

Schobert Norbi vallomása: „Én egy nem kívánt terhességből születtem meg”

Motivációs videót posztolt a fitneszguru.

Pozitív gondolatokat osztott meg élő, vasárnapi Facebook-bejelentkezésében Schobert Norbi – szúrta ki az rtl.hu. „A mai világ nem annyira pozitív, de a sok rossz után, higgyétek el, hogy mindig jó jön. Erre az én életem a legeslegjobb példa erre. (…) Most időt szánok arra, hogy egy kicsit mindenkit motiváljak a saját életutam alapján” – kezdte videóját a fitneszguru.

Schobert Norbi

Megszületése körülményeiről is vallott a motivációs videójában Schobert Norbi – Forrás: RTL Klub / Fókusz – videó

„Elkezdem onnan, hogy lettem Norbi. Tudnotok kell, hogy amikor megszülettem, az izgalmas dolog volt, mert igazából én egy nem kívánt terhességből születtem meg. Édesanyámnak volt egy férfi az életében, akit nagyon szeretett, de nem vállalt be engem, mint gyereket, és igazából ha az ember az anyaméhben már úgy nevelkedik, hogy ő nem kell erre a világra, az nem egy jó érzés. Nem jó érzés megszületni 2 kilósan koraszülöttként, hogy az embernek nincs apukája. És én így születtem. De volt egy csodás anyám, aki bevállalt és fölnevelt. Volt egy csodás nagymamám, és volt egy csodás mostohanagyapám” – vallotta be Schobert Norbi.

Ezt követően – többek között – a gyerekkori kövérségéről és a drasztikus fogyásáról, a rendőri karrierjéről, majd a sportolói sikereiről beszélt, közben kitérve arra, hányszor és miként kellett újra és újra talpra állnia, hol a gerincműtétje miatt, amikor tolókocsiba kényszerült, hol a családja anyagi helyzete miatt, mikor a nagyszülei meghaltak, hol pedig a stroke-ja miatt.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top