nlc.hu
Sztárok

Ringo Starr elkapta a koronavírust

Ringo Starr elkapta a koronavírust, törölték a turnéjának következő állomásait

A 82 éves ex-Beatle otthonában gyógyul és reméli, hamarosan folytathatja a turnét, az All-Starr Banddel.

Lemondta a turnéjának következő állomásait

Ringo Starr és zenekara májusban Kanadában kezdte észak-amerikai koncertsorozatát, amelynek eddig több mint huszonöt állomásán léptek fel. A menedzsment először a vasárnapra a Minnesota állambeli Prior Lake-be tervezett koncertet mondta le az utolsó pillanatban, majd további öt estet töröltek október 4-től 9-ig – ezek három államot (Saskatchewan, Alberta, Brit Columbia) érintenek.

Ringo Starr

Fotó: Getty Images

Az október 11-i seattle-i fellépésre egyelőre még lehet jegyet kapni, akárcsak a további amerikai és mexikói show-kra. „Amint újabb információink lesznek, azonnal közzétesszük azokat” – hangsúlyozta a szóvivő.

Sir Ringo Starr tavaly egy interjúban elmondta, hogy a pandémia korai időszakában nagyon ritkán mozdult ki otthonából, nehogy elkapja a COVID-19-et. Bár két dózis vakcinát is kapott, óvatosságból 2021-ben sem indult turnéra, csak idén májusban tért vissza a színpadra.

A zenész 1989-ben alapította All-Starr Band nevű formációját, amelyben rajta kívül is számos világhírű zenész játszik. Az évek során a csapatnak tagja volt mások mellett Joe Walsh, Peter Frampton, Todd Rundgren és Sheila E. A zenekar felbomlása után elkészített két slágerlistás számot, „It Don’t Come Easy” és „Back Off Boogaloo” címmel, valamint részt vett Harrison ’Koncert Bangladesért’ projektjében.

Ha minden jól megy, akkor a koncertet egy másik időpontban megtartják majd. 

Tudtad? Lovaggá ütötték:

 A Liverpoolból származó, de Los Angelesben élő Sir Ringo Starr a brit zenei életben kifejtett tevékenységéért került fel az uralkodó által újév alkalmából magas elismerésben részesítettek listájára még 2018-ban.

Starr, valódi nevén Richard Starkey 1962-ben csatlakozott Paul McCartney-hoz, George Harrisonhoz és John Lennonhoz, elfoglalva a Beatlesből éppen távozó dobos, Pete Best helyét. A dobolás mellett alkalmanként énekelt is, egyebek között a Yellow Submarine és a With a Little Help from my Friends című számokban.

A Beatles testületileg már 1965-ben a Brit Birodalom Rendjének tagja (MBE) címben részesült, de Sir Paul McCartney és Sir Ringo Starr lovagi rangja ennél is jóval magasabb uralkodói kitüntetést jelent.

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top