nlc.hu
Sztárok

Szűcs Judith nem tűnt el

Szűcs Judith: „Nem tűntem el, csak nem akarok mindenáron szerepelni!”

Az énekeső utazott már eleget ahhoz, hogy most inkább a kényelmet válassza.

Szűcs Judithnak 50 éve indult el a karrierje, és valószínűleg a mai napi mindenki kívülről fújja a legnagyobb slágereinek a szövegét, mint például a Táncolj még című dalának. 

Szűcs Judith

Szűcs Judith (Fotó: TV2)

Az énekesnő a mai napig koncertezik, de már megválogatja, hol jelenik meg, ahogyan a magánéletét is évtizedek óta óvja a nyilvánosság elől. A Meglepetésnek elárulta, hogyan telnek a mindennapjai. 

„Nem tűntem el, csak nem akarok mindenáron szerepelni! Sok helyre hívnak, különböző celebes tévéműsorokba is, de megválogatom, mire mondok igent. Ha eddig nem csináltam magamból bohócot, ezután sem fogok. Szeretem, amikor tapsol nekem a közönség, de sárban, fagyban már nem akarok menni. Utaztam én már eleget. Mindig igényes voltam a külsőmre, de egyre inkább a kényelemre törekszem. Jól érzem magam itthon egy lezser szabadidőruhában, sportpapucsban. Az óbudai piacra imádok járni, megvannak a kofáim, akiktől vásárolok. Timikémnek csak zöldséget, gyümölcsöt, mert vegetáriánus, a párommal eszünk húst, a hentes is jól ismer, mindig szép árut kapok tőle. Rendszeresen főzök, gyakran kétfélét is. A kínai üzletekben imádok nézelődni. Csak azt sajnálom, hogy minden ruha tucatáru. Nekem még drága édesanyám varrta a fellépőruháimat, ezért is volt a megjelenésem egyedi. Anyu nagyon ügyes kezű volt. Ruhát, nadrágot, sapkát, mindent ripsz-ropsz megcsinált.” 

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top