nlc.hu
Sztárok

10 kilót fogyott Dolly

10 kilót adott le Dolly: „Büszke vagyok rá, hogy 70 pluszosan is le tudok fogyni”

Visszanyerte a régi alakját.

Dolly egy év alatt 10 kilótól szabadult meg, ennek kapcsán volt a Mokka vendége. Elárulta, hogy már zavarták a plusz kilók, ezért döntött úgy, hogy változtat.

Dolly

Fotó: TV2

Megpróbáltam én mindenfélét. Látványos eredmények voltak rövid idő alatt, de hamar vissza is jött a leadott súly. Ezért úgy döntöttem, kikísérletezem, hogy mi nekem a legjobb. Másképp kezdtem étkezni, másfajta ételeket ettem és nagyon odafigyeltem. A nasi hiánya a legnagyobb kihívás, a fehér lisztes és zsíros dolgokról is le kellett mondanom, édesség pedig nuku. Ha ezt kívánom, ehetek gyümölcsöt, de akkor is csak délelőtt. Marha sok vizet kell inni, ez a legfontosabb

– árulta el Dolly, aki hozzátette, hogy bár eleinte nehéz volt megállni a nassolást, most már teljesen átszokott az új életmódra. „Tényleg nagyon komoly, és már látom az eredményt: visszamentem az XL-ből az M-be, ez már egy nagyon szép eredmény, de nem állok meg.”

Ha kommentelni, beszélgetni, vitatkozni szeretnél, vagy csak megosztanád a véleményedet másokkal, az nlc Facebook-oldalán teheted meg.

Címlap

top